A A A

Dania z drobiu

PIERŚ W PANIERCE
filet z kruczka panierowany, podawany z frytkami i surówkami sezonowymi
  
KOTLET a’la BANKRUT
kotlet z piersi kurczaka panierowany z pieczarkami, zapiekany serem, podawany z frytkami i zestawem surówek
 
DE VOLAILLE
złocisty de volaille z masłem i natką pietruszki podawany z frytkami i surówkami sezonowymi
 
KURCZAK NA HAWAJACH
panierowany filet z kurczaka zapiekany z ananasem, serem, brzoskwinią, w towarzystwie żurawiny, podawany z frytkami i surówkami sezonowymi
 

FILETY Z KURCZAKA W SOSIE PICANTA
Filety z kurczaka w sosie śmietanowym z pesto bakłażanowym z dodatkiem suszonych pomidorów
i czosnku, podawany z frytkami i surówkami sezonowymi


WŁOSKI KURCZACZEK
Grillowana pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i serem gorgonzola podawana z frytkami
i surówkami sezonowymi